Mám zájem se přihlásit


Vyplňte přihlášku zde(Deadline pro podávání přihlášek: 20. 3. 2017)


Pro koho je studium určeno?

Studium je vhodné pro všechny, kdo mají zájem rozvíjet své dovednosti v oblasti podnikavosti ve vzdělávání (u sebe, nebo u svých žáků, studentů, klientů).

Profil absolventa

Edupreneur je profesionální pedagog/vzdělavatel, který může navrhovat, plánovat, realizovat nejrůznější vzdělávací služby. Edupreneuři jsou zaměstnanci různých vzdělávacích organizací, škol i firem, státní správy a samosprávy, zabývající se nejen realizací pedagogické činnosti, ale navrhují, monitorují a vyhodnocují projekty vzdělávacího a rozvojového charakteru na různých úrovních (místní, krajská, národní, mezinárodní).

V komerční sféře mohou působit jako osoby samostatně výdělečné, kteří pracují na volné pozici a na dálku. Ve své práci využívají nejnovější znalosti o procesech učení založené na kognitivní vědě a nejnovějších poznatcích pedagogiky. Tyto poznatky dokáží aplikovat při plánování, realizaci a vyhodnocování vzdělávacích akcí, workshopů až po vývoj konkrétních nástrojů pro školy, organizace nebo podniky a úřady.

Dokáží využívat znalosti z metodologie od sběru korektních dat a jejich vyhodnocení, až k jejich využívání pro navrhování a realizaci vzdělávacích projektů a systémů. Jejich silnou stránkou je užití informačních a digitálních technologií, od návrhu a přípravy online kurzů, gamifikaci, tvorbu vzdělávacích aplikací pro mobilní zařízení až po využití sociálních médií a velkých dat ve vzdělávání.

Edupreneur dokáže vytvářet a podporovat občanské iniciativy, které mají jasný dopad na společenskou změnu (fundrising, analýza potřeb, projektové řízení, evaluace).

Kompetence, které budou absolventi ovládat:

  • kompetenci k podnikání v aplikaci na vzdělávání,
  • kompetenci k analýze vzdělávacích potřeb,
  • kompetenci k navrhování a realizaci vzdělávacího obsahu kurikula
  • kompetenci k využití informačních technologií pro vzdělávání
  • kompetenci aplikovat nejnovější poznatky z výzkumu vzdělávacích procesů do edukační reality v různých kontextech od škol, přes instituce až po firmy.

V případě otázek nás neváhejte kontaktovat e-mailem na czv.edupreneurship@gmail.com.

Chcete se také stát edupreneurem?  Vyplňte přihlášku zde

(Deadline pro podávání přihlášek: 20. 3. 2017)

dairy-1986532_960_720


O čem je studium?


Kdo jsou lektoři?


Praktické informace o studiu