Praktické informace ke studiu

 


Kdy?


Deadline pro podávání přihlášek: 20. 3. 2017

Doba studia: duben 2017 – prosinec 2017 

Celková hodinová dotace: 104 hodin (Vzdělávací program je rozdělen do 13 výukových dnů, seminář nebo workshop probíhá vždy po 8 hodinových blocích. Hodinová dotace nezahrnuje práci na závěřečném projektu.) 


Kde?


Výuka bude probíhat v učebnách Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. (O přesném místě konání přednášek a workshopů budou studenti obeznámení.)


Jak?


Studium bude probíhat prezenčně formou osmihodinových seminářů. Vzdělávací program je složen z tématicky ucelených seminářů. Semináře budou probíhat formou workshopů, přednášek, on-line webinářů.

Metody, které budeme využívat: skupinová práce, metody zážitkové pedagogiky, týmové vyučování, e-learning, diskuse, přednáška, storytelling, mentoring, koučing, reflexe a sebereflexe.

V rámci workshopů budou účastníci zpracovávat konkrétní úkoly spojené s vystavěním vlastního projektu dle zadaných kritérií, projekt bude průběžně prezentován konzultantům. Účastníci získají zpětnou vazbu a doporučení. Prezentace připraveného projektu a splnění stanovených kritérií je výstupem ze vzdělávacího programu.


Pro koho?


Studium je vhodné pro všechny, kdo mají zájem rozvíjet své dovednosti v oblasti podnikavosti ve vzdělávání (u sebe, nebo u svých žáků, studentů, klientů).

Více o profilu absolventa najdete zde.


Za kolik?


11 000 Kč / celé studium

Studium se bude realizovat, pokud se do konce termínu přihlašování naplní minimální počet 11 účastníků, které je potřeba k tomu,a by se kurz mohl realizovat.


  mu-17-of-35  mu-24-of-35  mu-35-of-35

V případě otázek nás neváhejte kontaktovat e-mailem na czv.edupreneurship@gmail.com.


O čem je studium?


Mám zájem se přihlásit


Kdo jsou lektoři?